Samenwerken met toois.nl

Wil je samenwerken met toois.nl? Dat kan, wij zijn altijd opzoek naar creatieve breinen om mee samen te werken. Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken met toois.nl, bijvoorbeeld in de vorm van een affiliate, advertorial of een productreview?

Advertorial

Kan jij een advertorial aanleveren over speelgoed, ons product of toois.nl met een informerend en/of inspirerende tekst. Dan zijn wij opzoek naar jou! Het artikel blijft voor onbepaalde tijd op toois.nl live staan. Het artikel zal tevens ook worden gedeeld op onze social media kanalen.

Linkbuilding

Heb jij een relevante backlink op een sterke website met minimaal 30.000 unieke bezoekers per maand?  Dan komen wij graag in contact met jou!

Productreview

Wij zijn op zoek naar mensen die ons product willen testen in ruil voor een eerlijke review, vandaar tijdelijk met 100% cash back. Het product dat je ontvangt om te testen mag je houden! Lijkt je dit wat? meld je aan als productester 

Wekelijk lanceren we een testoproep voor een product uit ons assortiment. 

Affiliate

Wil jij ons affiliate partner worden?  Door middel van ons affiliate programma kan je geld verdienen via je eigen website, social media, app of e-mailbestand. Wij kunnen direct uit voorraad leveren, onze producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Verder maakt toois.nl gebruik van 30 dagen retourrecht en bieden wij 2 jaar garantie. Dat maakt ons de perfecte partner voor affiliate.

 

Zou je graag op een andere creatieve manier met ons willen samenwerken? Neem zeker contact met ons op dat kan via samenwerken@toois.nl of telefonisch 036- 234 0606! We staan altijd open voor leuke samenwerkingen.

Sluiten Mijn winkelwagen
Sluiten Favorietjes
Sluiten

Sluiten
Navigatie
Categorieën

Tadaa, je kortingscode!

WELKOM10%OFF

*Minimale besteding is € 75. 10% korting op de gehele bestelling. Code geldig tot het einde van de kalendermaand.